Fællesnævner for mine behandliger er hvad der ligger gemt i det ubevidste. Tilsammen støtter de med at overvinde stress, søvnløshed, indre uro, modløshed, tristhed, traumaer, depressioner, negative tanker, tankemylder, selvtillid og selvværdsproblemer eller hvad det er der går på. Fysiske lidelser som som Migræne, ledsmerter,  bivirkninger fra kemo behandliger,  etc. opnår jeg også gode tilbagemeldinger på. S pecielt velegnet til at skabe indre ro, større klarhed, ud af et gammelt mønster, starte på en frisk med større bevidsthed og mere energi. Kort efter behandling vil en bevidsthed opleves, mere balance og klarhed opnåes, øget indlæringsevne, forbedret fokus, reduceret stress og tankemylder, forbedret nattesøvnen, mere selvværd, motivation, positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser m.m. Det vigtigste er hvad DU ønsker hjælp til., jeg skal nok rådgive dig hvordan jeg kan hjælpe og støtte, men er der en behandling du decideres går efter er du også hjertens velkommen. Vi går med det der kommer til os og det der er. Kør ned ad siden eller klik på den behandling du vil læse mere om.

SamtaleterapiHar du noget der går dig på og foringer din livskvalitet og er du motiveret til at tage en rejse ind i dig selv for atg finde ud af hvad det er, støtter jeg dig gerne, via 1:1 samtaler. Jeg har en masse redskaber i min kurv som jeg benytter mig af. Kontakt for en uforpligtende samtale.


Prisen for en session er 750,-kr


Varighed mellem 45 - 75 min. afhænger af samtaleforløbet.


Familie- og Parterapi


I er et par eller en familie hvor det går op af bakke, er glade nok for hinanden men der er bare noget der ikke er som det burde være. Måske er det mønstre der er spejlet. Jeg tager værktøjer som Imago, mandala, kærlighedens sprog etc. i brug for at støtte jer


Prisen for en session er 750,-kr


Varighed mellem 45 - 75 min. afhænger af samtaleforløbet.


Nogle redskaber kræver sammenhængende tid, disse aftales indbyrdes.

Kropsterapi

Psykiske og fysiske lidelser er generelt tæt koblet til hinanden. Forløser vi den ene sker der en forløsning af den anden. Er du meget i hoveder og har behov for at mærke kroppen. Ved du hvad det betyder at mærke kroppen? Støtter dig gerne i processen.


Prisen for en session er 750,-kr


Varighed mellem 45 - 75 min. afhænger af seansens forløb.ACCESS  CONSIOUSNESS - Access BarsRyd op i din underbevidsthed, ligesom du gør på din telefon eller computers hukommelse


Børn har ligesom voksne stor gavn af behandlingen.


Behandlingen foregår på en briks, påklædt hvor der trykkes blidt på 32 punkter på dit kranie. Du kan læse mere om Access Bars her
ACCESS CONSIOUSNESS - Access Facelift


Ansigtsløftning uden kniv og sprøjter - få dig en 'kosmisk botox'Access Energetic Face Lift™ også kaldet Energetisk ansigtsløftning er en behandling der sætter dit ansigts aldringsproces i bakgear, så dit udseende bliver yngre og yngre for hver behandling.


Energetisk ansigtsløftning laves med berøring, der via energien virker opløftende og foryngende. Det minder meget om en healing, men der bruges energier der går specifikt ind på at give ansigtet et løft.


Ikke nok med at du bliver smukkere, så arbejdes der også på de negative overbevisninger du har om dit udseende, hvilket der gives slip på.


Vil du vide mere så klik her

UNDERBEVIDSTHEDSANALYSE - og healing

 

Magisk rejse i din underbevidsthed


Alt hvad bærer rundt på ligget skjult i underbevidstheden. Med en rejse i underbevidstheden analyserer, sammen finder vi årsagerne og foretager clearinger (rensninger) sammen med. Metoden er velegnet til både fysiske og psykiske lidelser. Kræver at du er visuel når du lukker øjnene, ellers kan kanal anvendes. Det kan være en visuel person du har med eller en jeg kan stille til rådighed efter aftale.


Vil du vide mere om hvad der kan udredes med underbevidsthedshealingen så klik her, det er meget svært at skrive sig ud af hvad metoden så vi anbefaler at du kontakter os for en uforpligtende samtale.

NATURSTENSHEALING 


Universets apotek

Natursten har i årtier blvet anvendt som medicin. De er levende og indeholder mineraler vi kan mangle.


Jeg fremstiller smykker der kodes til den enkelte for at støtte op omkring udfordringern. Personlige smykker efter ønske fremstilles ligeldes.


Alle smykkerne er eget design og fremstilles i eget regi. Natursten med fælles kompetencer sammensættes og danner et team til at løfte dine udfordringer og støtte dig så godt som muligt.


Smykker jeg kan tilbyde kan ses i SHOPen.


Bioenergetik


Bioenergetik er en terapiform, der tager udgangspunkt i kroppens sprog for at helbrede sindet.

I "Bioenergetik" ses personligheden som en kombination af krop og bevidsthed. Kroppen er derfor medbestemmende for, hvad man tænker, føler og gør. Mangel på energi skyldes f.eks. kroniske muskelspændinger, som atter skyldes undertrykkelse af følelserne.


I den indledende samtale vurderer jeg om det er en metode jeg vil bringe i spil. Nogle gange kan det være med en kobibation af en af mine andre behandlinger.

Reiki


Skab balance i dit liv

Har du brug for balance eller insigt samt klarhed i dit liv? Reiki betegnes som universel livsenergi og er specielt egnet for fysiske smerter, om de er kroniske eller ikke gør ingen forskel. Reiki synspunktet er at mennesket er en kombination af krop, sind, ånd ikke desto mindre følelse og tanker. Dvs. man skal kigge på det hele når noget er gået galt, fysisk eller psykisk.


Reiki er i høj grad noget der skal opleves. Oplevelser er subjektive. Derfor er der rigtig meget man kan sige om Reiki, men det skal prøves. Vil du vide mere klik her.


Hypnose

Hjælp til at forandre dit liv

Hypnose er et kraftfuldt værktøj der i årtier er kendt for at skyde genvej til det ubevidste som kendes som vores underbevidsthed.


Det er muligt hurtigt at få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende. Alle kan hypnotiseres, men ingen kan hypnotiseres uden deres vilje. Nogen har det nemmere end andre. Under hypnosen er du fuldt ud ved bevidsthed og kan huske hvert et sekund.


Jeg er NGH certificeret hypnose terapeut, det er meget vigtigt at du er tryg ved din hypnose behandler da der er mange fordomme og falske overbevisninger omkring hypnose


Vil du vide mereklik her.

SuJok


Hænder og Fødder

En del af Onnuri medicin, Su Jok er et behandlingssystem, der består af en række forskellige teknikker, der forebygger og helbreder sygdom og genopretter sundhed uden medicin. Vores hænder ("su" på koreansk) og fødder ("jok") repræsenterer hele vores krop i miniature. 


Støtter og healer med kerne og frøer på dine hæner og fødder.


Kombinerer det med de øvrige behandlinger og giver tip til yderligere forstærkelse af behandlingen. Evt. udgifter vil være hvis der er behov for et redskab eller kerne/frøer der skal skaffes.

Navneanalyse

Hvilken betydning har energien i bogstaver i dit navn på dit liv

Hvilken indflydelse har navnet på vores liv? Et navn har magt. Denne magt har været kendt og respekteret i århundreder. Bogstaverne i dit navn som angivet i din første fødselsjournal bærer din personligheds energimønstre. Lydens vibrationelle kvaliteter påvirker vores personlighed; Lyden af ​​bogstaverne i vores navn afspejler vores personlige udtryk.


Bogstanverne har hver især deres energier, bogstaverne i vores navne symboliserer derved vores energi. Er du interesseret i at få dit navn analyseret udfyld form og send til info@digu.dk


Pris: 750,-kr

Numerologi


Hvilken betydning har din fødselsdag 


Numerologi er en videnskab, der fastslår sammenhænge mellem bogstavkombinationer og tal. Numerologi er viden om, at alt i verden er energi. En ældgammel videnskab om tal og vibrationer. I hvert tal og bogstav ligger der en vibration som udgør eksempelvis vibrationen i dit navn. Der findes flere numerologiske systemer. Jeg arbejder ud fra den Anatolske numerologi.


Ønske du den kombineret med navneanalysen er du velkommen til at anføre den. Tilsammen udgør rabat.


Pris: 750,-kr

Rabat på 25% ved bestilling sammen med Navneanalyse

Innerspeak

Den Indre stemme

Er du klar til at forstå og give slip på tidligere liv og energiblokeringer, som i øjeblikket holder dig tilbage eller forårsager dig smerte?
Er der ting, du har 'arbejdet igennem', men de ser ud til at blive ved med at dukke op?

Ja, så er det tid til at lytte til den indre stemme.


Pris: 750,-kr


Er vi hvad vi spiser eller ligger der noget andet bag?

KOST-SLANKEPROGRAM


Kostvejledning er i dag en af de mest anvendte metoder når man ønsker at tabe sig og har brug for struktur og motivation til at komme igennem et vægttabsforløb på.


Den traditionelle måde er ændring af kostvaner, hvilket har en stor betydning, men er det nu kun det der er årsagen? Hvad ligger skjult i din underbevidsthed omkring kost og vaner, hvorfor spiser eller sulter du?


Det er meget vigtig at have konsulteret med sin læge om der er helbredsmæssige årsager til ens forøgede vægt og komme i behandling for det. Vi vil kunne støtte op omkring den medicinske behandling.


Vi har sammensat vores helt specielle program hvor alle vores healingsmetoder bliver anvendt, vil du vide mere klik her eller kontak os.