KURSER


Ud over minebehandlinger er jeg også certificeret i at uddanne andre interesserede som har lyst til at tage på sammen rejse som mig.


Jeg har sommetider hold kørende, men laver også give individuelle forløb. Kontakt mig, måske kan du have indflydelse på næste dato.


Underbevidsthedsanalyse


Forløb: Kurset består af 2 moduler særskilt af hinaden, hvert moduls varighed er en hel dag. Mirakel modulet forudsætter at analyse modulet er taget.

  • Underbevidsthedanalyse
  • Mirakkel healing


Beskrivelse:

Lær hvordan du analyserer underbevidstheden via billeder og symboler via forestillinger.  Der udstedes et internationalt bevis for hvert modul og oprettes i international database. Der udleveres en manual til kurset.


Pris: 4000,-kr pr. modul


Reiki


Forløb: Reiki består af 3 moduler som tages i den rækkefølge navnet betegner. Ingen grader kan springes over for at tage den næste.


Reiki 1 - Grundlæggende kursus, lær hvordan du udøver Reiki på dig selv, skal igennem en 21 dages selvrensningsproces før der kan fortsættes til Reiki 2. grad.

Reiki 2 - Dybdegående kurus, lær hvordan du behandler andre, her modtager 3 symboler. Det anbefales at udøve denne i en periode før Reiki 3.

Reiki 3A - Afbalancering af Chakraer og fortsat arbejde med fjernhealing, modtager 4. symbol. Som regel er det universet der sender signaler om at tiden til Reiki 3. grad er kommet, eller også din master.

Reiki 3B - Reiki Mester indvielse, her lærer du at indvie andre i Reiki.


Beskrivelse: Lær at være kanal for den universielle livsenergi.


Pris: 

Reiki 1

Reiki 2

Reiki 3A

Reikii 3BAccess Conciousness - Access bars


Forløb: Et hel dags kursus. 


Beskrivelse: På kurset lærer du hvor bars punkterne er placeret på kraniet og hvordan du igangsætter dem og aktiverer så underbevidstheden kan starte oprydningen med blide tryk. Der udstedes internationalt Bars udbyder certificat. Børn og unge kan også tage kurset.


Børn under 15 deltager gratis med en betalende voksen. Unge mellem 16-18 kan tage kurset for halv pris og børn under 15 deltager gratis med en betalinde voksen.

Der udleveres manual og hjælpeark til kurset


Pris: 

1. deltagelse 2.250,-kr.

Børn under 15år gratsi med en betalende voksen.

16-18 år 1.125,-kr

2. deltagelse 1.225,-krProjektledelse


Forløb: 


Beskrivelse: Hvad vil det sige at styre og lede projekter. Hvilke metoder der findes og hvordan der arbejdes med dem. Du får et indblik i de forskellige projektmodeller der findes. Indblik i faserne i et projekt, planlægning, de forskellige analyser interessentanalyse, komminikationsanalyse, risikoanalyse ossv. Du for en værktøjskasse med hjem du kan benytte dig af til dine kommende projekter. 


Pris:


Natur- og Ædelstene


Forløb: 


Beskrivelse: Hvad er hvad? Hvornår hedder det en ædelsten? Du lærer hvad de gængse sten er gode til og hvordan du skal passe og pleje dem. Hvilke sten forstærker energien når de er sammen. 


Pris:

Kost og ændring af livsstil


Forløb:


Beskrivelse: Lær om hvad kroppen har brug for af kost og motion, om kulhydrater, fedt og proteiner. Hvor mange måltider har kroppen behov for.Hvad betyder lowkarb og hvad betyder Keto, faste osv. Hvad har underbevidstheden med væggtab at gøre!


Pris:
Workshops


Forløb: 2-4 timer


Beskrivelse: Workshoppen kan omhandle hvad jeg lige har fået en god ide om. Det kan være med personlig fremmøde eller online. Har du noget du kunne tænke dig og kan du samle et par stykker sætter jeg gerne en workshop op. Det kan være med fremmøde, online eller hjemmebesøg. Alt kan lade sig gøre. La mig høre.

Følg med på forsinden under Nyheder, der vil det blive slået op.


Pris: 
Oplæg


Forløb: Individuelt


Beskrivelse: Kommer gerne ud og holder oplæg om hvilket som helst emne der skulle have interesse. Porteføljen er bred.

Følg med på forsinden under Nyheder, der vil det blive slået op hvor jeg næste gang holder et oplæg.


Pris: 
Webside


Forløb: 15 timer


Beskrivelse: Har du brug for en hjemmeside hjælper jeg dig gerne med at lave din egen hjemmeside primitive hjemmeside på 5 sider. En hjemmeside du selv kan styre og opdatere som du selv har lyst til. Jeg råd og vejleder dig fra køb af domæne, webhotel, oprettelse af mailadresser, opsætning af hjemmesiden til den er publiceret. Timerne bliver i form af et klippkort.


Pris:  10.000,-kr

Evt. service kan aftales efterfølgende.